Kampanje | Donacije Unicef Srbija
donacije.unicef.rs

Naša vizija budućnosti je svet u kojem je svako dete zdravo, bezbedno, obrazovano, zbrinuto i zaštićeno, svet u kojem sva deca mogu da ostvare svoje potencijale.

Donirajte mesečno članstvom u Klubu prijatelja UNICEF-a

Članove Kluba prijatelja UNICEF-a povezuje uverenje da svako dete zaslužuje priliku za srećno detinjstvo i rešenost da smo kao zajednica dužni da im to obezbedimo. Vaše mesečne donacije predstavljaju temelj dečje nade u srećnije detinjstvo. Postanite član našeg tima!

Tako mali da bi u srce stali

U jedinicama neonatološke intenzivne nege u Srbiji, svakoga dana odvija se borba za život. Sićušne, pre vremena rođene bebe tamo se hrabro bore da dožive sledeći dan, za mrvicu jače nego što su bile prethodnog. Podržite borbu ovih malih divova kako bi im obezbedili najbolje uslove za početak života.

COVID 19: Deca - skrivene žrtve pandemije

Virus Kovid-19 ugrožava živote ljudi i nanosi nesagledive posledice na decu, porodice, nacije, društva. Zdravstveni, socijalni i ekonomski rizici sa kojima se suočavaju roditelji imaju veliki uticaj na razvoj dece. Solidarnost u teškim vremenima je ključna kako bismo se zajedno izborili sa izazovima sa kojima se suočavamo.