Kampanje | Donacije Unicef Srbija
donacije.unicef.rs

SVOJOM DONACIJOM OSIGURAJTE NUŽNO POTREBNU HUMANITARNU POMOĆ I POMOZITE U ZAŠTITI DECE UKRAJINE!

Donirajte mesečno članstvom u Klubu prijatelja UNICEF-a

Članove Kluba prijatelja UNICEF-a povezuje uverenje da svako dete zaslužuje priliku za srećno detinjstvo i rešenost da smo kao zajednica dužni da im to obezbedimo. Vaše mesečne donacije predstavljaju temelj dečje nade u srećnije detinjstvo. Postanite član našeg tima!

Tata, mama, mi smo sa vama!

U Srbiji ima oko 60.000 male dece čijim je roditeljima potrebna pomoć kako bi svoje mališane sa razvojnim smetnjama izveli na put. Dečji mozak se najintenzivnije razvija do šeste godine i zato razvoj zavisi od naše mogućnosti da deci pružimo najkvalitetniju podršku tokom tih presudnih prvih godina.

Plavi klub

Plavi klub je mreža poslovnih lidera i eksperata koji svoju strast, energiju i pamet ne ulažu isključivo u uspeh svog biznisa, nego i u dobrobit dece i održivost društva kome pripadaju. Plavi klub okuplja članove koji zajedno s UNICEF-om dele zajedničku viziju budućnosti u kojoj svako dete ostvaruje svoje potencijale i odrasta u društvu ravnopravnih prilika.

Tako mali da bi u srce stali

U jedinicama neonatološke intenzivne nege u Srbiji, svakoga dana odvija se borba za život. Sićušne, pre vremena rođene bebe tamo se hrabro bore da dožive sledeći dan, za mrvicu jače nego što su bile prethodnog. Podržite borbu ovih malih divova kako bi im obezbedili najbolje uslove za početak života.

Deci Ukrajine je potrebna naša pomoć

Konflikt u Ukrajini predstavlja neposrednu i rastuću pretnju po živote i dobrobit 7,5 miliona dece iz ove zemlje. Humanitarne potrebe se umnožavaju svakog sata uporedo sa zaoštravanjem konflikta. Potrebe su urgentne i obuhvataju dostavljanje neophodnih potrepština, medicinske opreme, zaštite i humanitarne finansijske pomoći.