Kampanje | Donacije Unicef Srbija
donacije.unicef.rs

Naša vizija budućnosti je svet u kojem je svako dete zdravo, bezbedno, obrazovano, zbrinuto i zaštićeno, svet u kojem sva deca mogu da ostvare svoje potencijale.

Donirajte mesečno članstvom u Klubu prijatelja UNICEF-a

Članove Kluba prijatelja UNICEF-a povezuje uverenje da svako dete zaslužuje priliku za srećno detinjstvo i rešenost da smo kao zajednica dužni da im to obezbedimo. Vaše mesečne donacije predstavljaju temelj dečje nade u srećnije detinjstvo. Postanite član našeg tima!

Tako mali da bi u srce stali

U jedinicama neonatološke intenzivne nege u Srbiji, svakoga dana odvija se borba za život. Sićušne, pre vremena rođene bebe tamo se hrabro bore da dožive sledeći dan, za mrvicu jače nego što su bile prethodnog. Podržite borbu ovih malih divova kako bi im obezbedili najbolje uslove za početak života.

Pomozite nam da izvedemo najveću zdravstvenu operaciju!

Zbog pandemije koronavirusa, broj siromašne dece je porastao za 150 miliona. Usled pandemije, redovna imunizacija dece je obustavljena, i zato je 80 miliona beba u svetu u opasnosti od smrtonosnih bolesti poput maih boginja i dečje paralize. Sada je trenutak da svi ljudi na svetu zajednički urade nešto protiv koronavirusa.