Donirajte mesečno članstvom u Klubu prijatelja UNICEF-a

Članove Kluba prijatelja UNICEF-a povezuje uverenje da svako dete zaslužuje priliku za srećno detinjstvo i rešenost da smo kao zajednica dužni da im to obezbedimo. Vaše mesečne donacije predstavljaju temelj dečje nade u srećnije detinjstvo. Postanite član našeg tima!

Indiji je neophodna naša pomoć sada!

Bolnice u Indiji se bore za svaki život, a broj novozaraženih od kovida-19 dnevno prelazi 360.000. UNICEF je u Srbiji pokrenuo hitnu humanitarnu kampanju u kojoj pozivamo građane da daju donacije za pomoć narodu Indije. Donirajte sada i pomozite nam da sačuvamo što je moguće više života.

Pomozite nam da izvedemo najveću humanitarnu operaciju!

Zbog pandemije koronavirusa, broj siromašne dece je porastao za 150 miliona. Usled pandemije, redovna imunizacija dece je obustavljena, i zato je 80 miliona beba u svetu u opasnosti od smrtonosnih bolesti poput maih boginja i dečje paralize. Sada je trenutak da svi ljudi na svetu zajednički urade nešto protiv koronavirusa.

Tako mali da bi u srce stali

U jedinicama neonatološke intenzivne nege u Srbiji, svakoga dana odvija se borba za život. Sićušne, pre vremena rođene bebe tamo se hrabro bore da dožive sledeći dan, za mrvicu jače nego što su bile prethodnog. Podržite borbu ovih malih divova kako bi im obezbedili najbolje uslove za početak života.